MALAM AMAL DEEPAM ERAT HUBUNGAN PELAJAR DAN MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 9 April 2015 – Malam amal Deepam 2015 anjuran Engineering Indians Cultural Club (EICC), Universiti Sains Malaysia (USM) adalah merupakan salah satu kaedah mahasiswa dalam membantu masyarakat yang kurang bernasib baik.