KOR SISPA USM DIPERLUAS KE INDUK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 April 2015 – Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (SISPA) akan diperluaskan ke kampus induk setelah ia berjaya dilaksanakan di kampus kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM), Kelantan bermula tahun 2012.