HARI KESEDARAN KEMURUNGAN BANTU PULIH EMOSI MANGSA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA KRAI, 9 April 2015 Tiga bulan berlalu, namun trauma masih menghantui sebilangan besar mangsamangsa banjir yang terjejas di Kuala Krai. Akibat daripada ‘tsunami darat’ itu, bukan sedikit kesan yang ditinggalkan. Malah di seluruh Bandar Kuala Krai, ratarata masih dapat dilihat kemusnahan yang berbaki.