BEBERAPA JABATAN DI KAMPUS KESIHATAN DISTRUKTUR SEMULA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Kubang Kerian, 8 April 2015 – Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) telah menstruktur semula beberapa jabatan berkuatkuasa 1 April 2015 yang bertujuan untuk menyatukan semula jabatan dan unit sedia ada di bawah satu pentadbiran yang lebih berpusat terutamanya yang melibatkan pelbagai jabatan termasuk Hospital USM.