BAKAL GURU TEROKAI ROCK MELON - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 9 April 2015 – Berbekalkan minat dalam bidang pertanian telah mendorong seorang bakal guru yang juga pelajar tahun tiga Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) Universiti Sains Malaysia (USM) Muhammad Hafiz Ahmad untuk terus mengembangkan lagi projek Rock Melon yang dipelajarinya dengan membuka ladang sendiri.