WIRA EMAS USM CIPTA SEJARAH DINOBAT OLAHRAGAWAN MASUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 4 April 2015 Wira karatedo Universiti Sains Malaysia (USM) yang juga atlet kebanggaan negara, Lim Chee Wei mencipta sejarah Universiti setelah dinobat sebagai Olahragawan Majlis Sukan Universitiuniversiti Malaysia (MASUM).