PELAJAR USM DARI SEMPORNA BANTU KELUARGA TERLIBAT KEBAKARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG 3 April 2015 – Prihatin dan terkesan dengan kejadian kebakaran yang memusnahkan kirakira 500 buah rumah barubaru ini yang salah satunya milik keluarga pelajar Universiti Sains Malaysia (USM), tiga sukarelawan bergegas ke Kampung Bangau Bangau Semporna untuk menghulur bantuan.