NRIC 2015: TARIK PENYERTAAN PELAJAR DI PERINGKAT ANTARANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 3 April 2015 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menyeru agar lebih ramai pelajar antarabangsa dari universiti luar negara mengambil bahagian dalam Pertandingan Penyelidikan dan Inovasi Kebangsaan atau lebih dikenali sebagai Novel Research Innovation Competition (NRIC) 2015.