INTERNATIONAL CULTURAL FIESTA 2015 TINGKAT KEFAHAMAN BUDAYA PELBAGAI NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, PULAU PINANG, 5 April 2015 International Cultural Fiesta 2015 (ICF 2015) yang bertemakan“Mystique Rhythm” adalah antara usaha Universiti Sains Malaysia (USM) bagi mempromosikan kepelbagaian budaya negara dunia dalam pembudayaan pengantarabangsaan dalam kalangan masyarakat kampus.