HOSPITAL USM MASIH GUNAKAN KADAR PERKHIDMATAN LAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 April 2015 Hospital USM di Kampus Kesihatan Kelantan belum mengenakan caj perkhidmatan tambahan kepada pesakit walau pun Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) mula berkuatkuasa hari ini.