EX-SIMO SOKONG EARTH HOUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 28 Mac 2015 - Ekspo Bersih Sokmo (EX-SIMO) yang menjadi sebahagian dari aktiviti menyokong Sambutan Kempen Earth Hour 2015 bersama-sama komuniti global berjaya mencapai sasaran dan memberi makna kepada warga kampus di sini.