YURAN IPTA KEKAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
31 Mac 2015 Yuran pengajian dan penginapan di semua 20 Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) di negara ini tidak akan dinaikkan sewenangwenangnya sejurus selepas pelaksanaan cukai barang dan perkhidmatan (GST).