USM SASAR 5,000 PELA JAR ANTARABANGSA MENJELANG 2020 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Mac 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) meletakkan sasaran pengambilan sehingga 5,000 pelajar antarabangsa menjelang tahun 2020, selaras dengan usaha pengantarabangsaan Universiti.