USM KOMITED MEMACU KELESTARIAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 29 Mac 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) komited memacu kelestarian universiti ini termasuklah mengambil langkah penjimatan elektrik yang harus dipuji kerana kesannya sangat besar kepada bumi bertepatan dan selari dengan hasrat universiti dalam memastikan kelestarian hari esok.