TIGA FOKUS DIBINCANG PERTINGKAT JARINGAN UNIVERSITI-INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Mac 2015 – Tiga perkara utama yang bertunjangkan kepada meningkatkan pencapaian jaringan universiti-industri dibincang oleh delegasi lebih 100 pemimpin universiti Asia dan Eropah di Hangzhou, China baru-baru ini.