PPPM PT DISAMBUT BAIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 30 Mac 2015 - Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia – Pendidikan Tinggi (PPPMPT) dengan 10 lonjakannya disambut baik oleh warga Universiti Sains Malaysia (USM). Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, negara kita berusaha sebaik mungkin untuk menyediakan pelan pendidikan yang dapat membawa negara ke tahap yang sewajarnya dan diterma bukan sahaja oleh masyarakat di negara ini malah juga di dunia.