MAHASISWA DISERU ANJUR LEBIH BANYAK PROGRAM YANG DAPAT KUKUHKAN PERPADUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 Mahasiswa institusi pengajian tinggi (IPT) negara diseru untuk menganjurkan lebih banyak program yang dapat menjadi wadah perpaduan dalam mengeratkan lagi hubungan masyarakat pelbagai kaum di negara ini amnya dan di IPT khususnya.