LARIAN AMAL “GO GREEN RUN” CAPAI MATLAMAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 28 Mac 2015 – Larian Amal “Go Green Run” yang diadakan bersempena dengan Ekspo Bersih Sokmo (EXSIMO) anjuran Majlis Penghuni Desasiswa Nurani, Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencapai matlamatnya untuk mengutip dana untuk rumah anak yatim sekitar Kelantan seperti Rumah Anak Yatim Salimah.