KOR SUKSIS USM BERBAKTI KEPADA KOMUNITI KAMPUNG BALIK PULAU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 – Mahasiswa Berbakti Masyarakat Sejahtera, tema Program Jaringan Komuniti Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Baktisiswa Kampung Paya, Simpang Empat Pulau Pinang anjuran Kor Sukarelawan Siswa Siswa Polis USM (SUKSIS) mendapat sambutan baik dari masyarakat setempat.