HORMATI KEPELBAGAIAN BUDAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 – Mahasiswa dan rakyat negara ini perlu menghormati kepelbagaian budaya yang ada dalam mengekalkan keharmonian yang ada. "Sebagai rakyat Malaysia terutamanya, kita semua perlu menghormati kepelbagaian budaya yang ada dalam semangat perkongsian budaya antara satu sama lain yang patut kita banggakan selama ini," kata Timbalan Naib Canselor (Hal-Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dr. Adnan Hussein.