ANUGERAH MEDIA UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (USM) 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Anugerah Media Universiti Sains Malaysia (USM) 2015 diwujudkan bagi mengiktiraf hasil karya pengamal media termasuk penulisan, foto, visual dan sebagainya terhadap isuisu yang menyentuh secara langsung atau tidak langsung kepada perjalanan USM dalam memacu transformasi pengajian tinggi negara. Beberapa kategori dipertandingakan dalam Anugerah Media USM 2015 termasuk Anugerah Berita Terbaik, Rencana Terbaik, Foto Terbaik, Visual Terbaik dan Anugerah Khas.