UTAMAKAN KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, KELANTAN 26 Mac 2015 – Tuntutan dunia kerjaya yang semakin hari semakin mencabar kini ditambah pula dengan pelbagai bebanan di luar tugas hakiki, Ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) diminta memandang serius serta memastikan keselamatan dan kesihatan pekerja seliaan sentiasa dititikberatkan dari semasa ke semasa.