TIGA SUKARELAWAN TERIMA ANUGERAH KHAS USMMySIHAT 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 - Tiga sukarelawan yang juga graduan Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini dinobatkan anugerah khas USM-MySihat atas jasa dan sumbangan kepada universiti dalam proses merintis dan meneruskan inisiatif USM Bebas Tembakau (USMBT).