NAIB CANSELOR UCAP SELAMAT HARI POLIS KE-208 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Pulau Pinang, 25 Mac 2015 -Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini mengucapkan Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun Polis Diraja Malaysia (PDRM) kepada Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar serta seluruh anggota PDRM.