MINGGU ST.JOHN AMBULANS MALAYSIA USM CAPAI OBJEKTIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 – St. John Ambulans Malaysia (SJAM), yang usia penubuhannya telah menjangkau lebih dari 100 tahun, dillihat masih utuh dan relevan dalam memberikan pelbagai aktiviti perkhidmatan kepada masyarakat sekelilingnya.