JABATAN DI USM DIMINTA PERGIAT USAHA BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM, 26 Mac 2015 Pusatpusat Tanggungjawab (PTJ) Universiti Sains Malaysia (USM) diminta mempergiat program membantu Orang Kelainan Upaya (OKU) untuk mereka menyesuaikan diri dalam arus perkembangan Sains dan Teknologi (S&T) masa kini.