EKSPEN 2015: PELUANG PELAJAR FAHAMI DUNIA PEKERJAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 26 Mac 2015 Ekspo Kerjaya dan Pendidikan (EKSPEN 2015) yang bakal berlangsung pada 3 dan 4 April 2015 dilihat mampu menyalurkan ruang untuk pelajar memahami permintaan dunia pekerjaan kini yang semakin kompetitif.