130 PELAJAR USM DIPILIH SEBAGAI DUTA USMMySIHAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 28 Mac 2015 – 130 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dipilih oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) melalui Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) untuk menjayakan Program Bina Upaya Sukarelawan USM-MySihat bagi melahirkan kumpulan duta yang mempromosikan aktiviti berkaitan.