USM SEDIA PELANTAR LAHIR PELAJAR HOLISTIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Mac 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai sebuah menara ilmu akan menyediakan pelantar bagi melahirkan pelajar yang holistik iaitu pelajar yang bukan sahaja berpengetahuan dalam bidang akademik malah dalam pelbagai bidang lain termasuk keusahawanan.