USM PERKUKUH KERJASAMA DENGAN UNIVERSITAS BRAWIJAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Mac 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Penyelidikan Kejuruteraan Sungai dan Saliran Bandar (REDAC) hari ini memperkukuh kerjasama dengan Universitas Brawijaya, Indonesia (UB) melalui satu Memorandum Persefahaman (MoU) yang akan memperkasakan lagi penyelidikan dalam bidang kelestarian pengurusan sungai dan saliran bandar di peringkat serantau mahu pun global.