USM DAPAT TAJAAN PERALATAN MAKMAL BERNILAI RM50,000 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Mac 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerima tajaan peralatan makmal khas dari pengeluar terkemuka berasal dari Jerman, IKA Works (Asia) Sdn. Bhd. (IKA) bagi mengukuhkan hasil penyelidikan saintis tempatan, sekaligus membantu memacu bidang penyelidikan USM ke tahap tertinggi.