TIMBALAN MENTERI KESIHATAN RASMI PROGRAM IBU TUNGGAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Mac 2015 – 800,000 ibu tunggal yang ada di negara ini perlu mengambil peluang yang ada terutamanya melalui persatuan yang ada di samping kreatif dalam melakukan aktiviti untuk menambahkan pendapatan.