TEGUH PENDIRIAN KUNCI CEMERLANG PERIBADI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 24 Mac 2015 – Para pentadbir disaran untuk berpegang teguh kepada prinsip hidup masing-masing dan bertekad untuk sentiasa meletakkan kejayaan sebagai matlamat dalam menjalankan bidang tugas.