PENTADBIR DINASIHATI BERHATI-HATI DENGAN PERATURAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 23 Mac 2015 Para pentadbir universiti dinasihati agar sentiasa merujuk kepada Pejabat Perundangan dan berhatihati dalam pengurusan kewangan kerana ini boleh menimbulkan fitnah, surcaj dan tindakan tata tertib.