JERRY YACOB DINOBAT PENARI TERBAIK LELAKI MALAM CITRABAYU 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 21 Mac 2015 Pelajar dari Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (PPIP) Universiti Sains Malaysia (USM), Jerry Yacob dinobatkan sebagai pemenang penari terbaik bagi kategori lelaki Malam Citrabayu 2015, acara agung tahunan yang dikendalikan oleh Perkumpulan Siswa Siswi Sabah (PERSIS) Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Persatuan Siswazah Sabah di Semenanjung (G3S).