JADIKAN P. RAMLEE WARISAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Mac 2015 Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini menyarankan agar Tan Sri Dato’ Amar P. Ramlee dijadikan satu warisan negara yang boleh djadikan contoh dan ikutan dalam pemikiran dan karyanya selamalamanya di negara ini.