CADANGAN NAIB CANSELOR MENJADIKAN WARISAN NEGARA DISAMBUT: TUBUH KLUSTER PENYELIDIKAN P. RAMLEE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Mac 2015 Ahli akademik dan juga Penyelaras Operasi Pusat Penyelidikan Dasar dan Kajian Antarabangsa Profesor Dato’ Seri Md. Salleh Yaapar menyambut baik saranan Naib Canselor untuk menjadikan P. Ramlee sebagai warisan negara.