USM RANGKUL MALAYSIA TRUSTMARK SEKTOR AWAM (MTSA) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 19 MAC 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) membuktikan tadbir urus ICT kampus berada di kelas tersendiri apabila berjaya merangkul 'Malaysia Trustmark Sektor Awam (MTSA)' yang diiktiraf oleh Unit Permodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU), Jabatan Perdana Menteri Malaysia hari ini.