PUSAT PENGAJIAN PENGURUSAN USM SAMBUT ULANG TAHUN JUBLI PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Mac 2015 Pusat Pengajian Pengurusan Universiti Sains Malaysia (USM) menyambut ulang tahun jubli perak penubuhannya hari ini. Dekan Pusat Pengajian Pengurusan, Profesor Dr. Fauziah Md. Taib berkata, pada tahun ini Pusat Pengajian Pengurusan USM menyambut ulang tahunnya yang ke25 dengan pelbagai kejayaan yang mampu menjadi antara yang terbaik dalam bidang pengurusan dan perniagaan di negara ini dan tidak mustahil di dunia satu hari ini.