PERSIDANGAN PENGURUSAN BENCANA BANJIR KELANTAN CAPAI KEJAYAAN: NC RAI SEMUA YANG TERLIBAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Mac 2015 Persidangan Pengurusan Bencana Banjir Kelantan 2015 yang telah diadakan di Kelantan barubaru ini mencapai kejayaan yang diharapkan melalui kerjasama pelbagai pihak. Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menzahirkan ucapan penghargaan dan terima kasih kepada semua pihak yang membantu menjayakan usaha ini.