PENASIHAT UNDANG-UNDANG USM WAKIL TUNGGAL MALAYSIA DI IIEP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Penasihat UndangUndang Universiti, Khairul Anuar Che Azmi yang juga Pegawai Integriti Bertauliah (CeIO) Universiti Sains Malaysia (USM) mengharumkan nama universiti dan negara apabila menjadi wakil tunggal negara ini yang dijemput oleh Institut Perancangan Pendidikan Antarabangsa atau International Institute for Educational Planning (IIEP), satu institut di bawah naungan UNESCO yang berpangkalan di Paris untuk membentang kertas kerja di sana bagi berkongsi pengalaman dan kepakaran beliau.