PACU KECEMERLANGAN BERSAMA PEMIKIR STRATEGIK MUDA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 17 Mac 2015 Universiti Sains Malaysia (USM) bertekad memacu kecemerlangan bersama para pemikir strategik yang masih muda untuk memimpin pada masa hadapan. Majlis khas perjumpaan Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman dengan kirakira 40 pensyarah dan pentadbir muda ini diadakan di sini hari ini.