KEUPAYAAN PELAJAR KEJURUTERAAN USM DIYAKINI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 18 Mac 2015 Sokongan yang baik terutamanya dari pihak industri terhadap program anjuran pelajar Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) membuktikan keupayaan dan kebolehan pelajar USM diiktiraf.