KERJASAMA USM DAN ITBM MA JUKAN INDUSTRI TERJEMAHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUALA LUMPUR, 17 Mac 2015 – Jalinan kerjasama di antara Universiti Sains Malaysia (USM) dengan Institut Terjemahan dan Buku Malaysia (ITBM) adalah antara langkah untuk memajukan industri terjemahan di Malaysia.