KEMENTERIAN PELANCONGAN KOMITED PELIHARA SUNGAI BATU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
SUNGAI PETANI, 19 Mac 2015 – Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia menzahirkan komitmen tinggi untuk memastikan Tapak Arkeologi Sungai Batu diangkat sebagai sebuah tapak arkeopelancongan dengan dilengkapi pelbagai fasiliti.