INDUSTRI TAGIH GRADUAN SERBA BOLEH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Mac 2015 Ratarata rakan industri baik di peringkat tempatan mahupun global memerlukan graduan serba boleh yang mampu memberi sumbangan signifikan kepada organisasi. Naib Presiden Kanan Pengeluaran dan Kejuruteraan Robert Bosch (BOSCH), Lothar Mergili berkata, graduan perlu memiliki bakat luar biasa yang membolehkan mereka mengadaptasi perkara baru dengan cepat.