USM ADAKAN KONVOKESYEN KE-51 PADA 25 DAN 26 APRIL 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan Upacara Konvokesyen Ke-51 pada hari Sabtu dan Ahad, 25 dan 26 April 2015 dalam tiga sidang. Sidang Pertama akan diadakan pada hari Sabtu, 25 April 2015 mulai jam 10.00 pagi untuk siswazah Doktor Falsafah dan yang setaraf dengannya, manakala Sidang Kedua, bermula jam 3.00 petang hari yang sama adalah untuk penerima ijazah sarjana.