MGTF ANJUR PAMERAN "BOOK-OBJECT-ART" YANG DIBAWA KHAS DARI LONDON - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 15 Mac 2015 Kepelbagaian tema lipatan buku unik yang dibawa khas dari London dipamerkan buat julung kalinya oleh pensyarah dan pereka grafik terkenal dunia, Profesor Phil Cleaver dari Middlesex University, London, United Kingdom.