MANTAN NAIB CANSELOR DIPILIH SEBAGAI PRESIDEN PERSATUAN ALUMNI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 Mac 2015 Mantan Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Tan Sri Dzulkifli Abdul Razak dipilih sebagai Presiden Persatuan Alumni USM 20152017 dalam mesyuarat Agung Persatuan Alumni USM (PAUSM) ke19 hari ini. Beliau merupakan Naib Canselor ke5 USM dari tahun 2000 hingga 2011.