KREDIBILITI DAN KEMAHIRAN TINGKATKAN PELAJAR TVET - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PUTRAJAYA, 16 Mac 2015 – Kredibiliti para pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) dan penekanan aspek kemahiran oleh para pensyarah Politeknik Port Dickson (PPD) akan meningkatkan akses pendidikan dan latihan teknik dan vokasional (TVET) di peringkat lebih tinggi dan menyumbang kepada aspirasi transformasi politeknik dalam menghasilkan modal insan secara lestari.